Oskiloiva vetolaite

Extron-Mecanor oskiloiva vetolaite

Extron-Mecanor tarjoaa sekä vaaka- että pystysuuntaisia oskilaattoreita, pitovalssiin yhdistettynä oskilaattori varmistaa kalvokelan täydellisen geometrian. Vaakaoskilaattorit (HFO, horizontal film oscillators) ovat suositeltavampia, koska ne parantavat kalvon laatua ja estävät ongelmia kuten kalvon rypistymistä ja sivuttaista liikettä. Voimme toimittaa myös pienempiä vaakaoskilaattoreita.

Pitovalssi ja kokoonmenevä kehys toimivat integroidusti ja varmistavat että kalvo tulee ulos täysilevyisenä ilman ryppyjä. Nipan puristusvoimaa voidaan säätää tarkasti kalvon mukaan valmistuksen aikana. Pitovalssi voidaan varustella kaksilla jäähdytysteloilla jotka jäähdyttävät kalvon tasaisesti molemmilta puolilta. Tasainen kaksipuoleinen jäähdytys varmistaa suuren tuotantonopeuden ja rypyttömän kalvon.

Keskitetty säätö mahdollistaa toistettavan asemoinnin tuotereseptien mukaisesti. Moottoroidut sivun ohjauskarmit tai sivutukikokoonpanot voidaan helposti lisätä järjestelmään.

Oskiloiva vetolaite varmistaa mahdollisten epäsäännöllisyyksien täydellisen jakautumisen ja näin rullan geometria on erinomainen.