Yritys

40 VUOTTA MUOVIKONEIDEN VALMISTAMISTA JA KEHITTÄMISTÄ

Maineemme perustuu korkealuokkaisiin koneisiin, jotka palvelevat pitkään vähäisillä käyttökatkoksilla. Standardituotteidemme lisäksi tarjoamme innovatiivisia räätälöityjä automatisointi- ja modernisointiratkaisuja. Tarjoamme myös aloituskoulutusta ja tukea jotta asiakkaamme voisivat aloittaa tuotannon ja hoitaa kunnossapidon mahdollisimman helposti.

Extron-Mecanor Milestones 2016

MUOVITEOLLISUUDEN ERITYISOSAAMISTA

Extron-Mecanor on muovialan pioneeriyrityksiä lähes 40 vuoden kokemuksella huipputeknisten laitteiden kehittämisestä ja valmistamisesta maailman johtaville muoviyrityksille. Olemme tehneet satoja onnistuneita koneita ja tuotantolinjoja ekstruusiopäällystys-, puhalluskalvo- sekä muoviputki-, -profiili- ja -yhdeyrityksille.

FOKUS ASIAKKAASSA JA YHTEISESSÄ KEHITTÄMISESSÄ

Toimitamme tuotantolinjoja ja yksittäisiä koneita ja laitteita jotka vastaavat täsmällisesti asiakkaan tarpeisiin sekä ovat erittäin käytettäviä. Keskitymme asiakkaan tarpeisiin tarjoamalla räätälöityjä ratkaisuja. Menestyksemme takana on asiakkaiden odotusten täyttäminen kehittämällä yhteistyössä asiakkaan kanssa ratkaisut asiakkaan erityistarpeisiin.

INNOVAATIOT JA LISÄARVO

Markkinoiden pitkäaikaisena toimijana meillä on laaja tietämys asiakkaidemme prosesseista. Siihen perustuen voimme tarjota käytännöllisiä ja innovatiivisia ratkaisuja.